Home The Lotter

The Lotter

Minden, amit tudni kell a TheLotter és az online lottóról

A lottó játék fogalma már régóta jelen van. A világon nem létezik egy olyan hely, ahol ne lenne lehetöség lottó jegy vásárlására. Mind ezzel azok, akik felfedeztek a TheLotter oldalát azoknak lehetöségük van különbséget tenni egy szimpla jegyvásárlás között és egy professzionális szervezet ajánlatai között, ami változatos szolgáltatásokat kínál.
A theLotter oldal azzal a céllal lett létrehozva, hogy biztosítani tudja a klienseinek a hozzáférést világszerte a legnagyobb lottó játékokhoz. Játékosnak lehetösége van részt venni több, mint 50 lottó játék a világ minden sarkából. A fö célja A TheLotter.com oldalnak, ahogy a fenti szövegben is olvasható az, hogy professzionális szinten minöségi szolgáltatásokat nyújtsanak már 1996 óta.

Egy jegy vásárlása a TheLotter.com oldalán nem ér véget azzal, hogy a játékos kiválasztva a megfelelö számokat, mint a hagyományos lottóvásárlásnál. Amikor a játékos a TheLotter.com oldala által nyújtott szolgáltatásokat használja, választhat a több, mint 50 féle lottó játékok közül világviszonylatban, a szolgáltatás a kliens fele csak ebben a pillanatban kezdödik. Amikor a játékos kiválasztja a számokat, az oldal megtalálja a szelvényét, amiről egy scannelt verziót kap a játékos az oldalukon, azután megláthatja a húzás eredményeit és abban az esetben, ha a játékos nyer automatikusan a játékos számlájára lesz utalva a nyeremény az oldalon. Tehát a játékosnak nincs más dolga, csak kiválasztani a számokat és hogy melyik lottóhúzáson szeretne részt venni, minden mást automatikusan csinál az oldal professzionális csapata.

TheLotter tényleg egy nemzetközi cég. Az oldal nyitva áll mindenki elött attól függetlenül, hol lakik vagy hogy milyen nemzetiségü. Az oldal 8 nyelven üzemel annak érdekében, hogy minél könnyebb legyen a használata. Nem csak az oldal nyílik meg a kívánt nyelven, de biztosít supportot is a kívánt nyelven, azért hogy minél könnyebb legyen a játékos számára a kiigazodás az oldalon. Másként fogalmazva a TheLotter.com rendelkezésére áll bárkinek a világ bármelyik részéről.

A magas szolgáltatásokon kívül a TheLotter.com lehetöséget nyújt a játékosok részére, hogy részt vegyenek a VIP Klubban (hüség program). Ez lehetöséget ad a játékosoknak nagy árkedvezményekre jegyek vásárlása esetén. A játékos VIP szintjétöl függöen a kedvezmény elérheti a 20% is.
A TheLotter rendelkezik egy bonusz programmal is, amiért a meglévö kliensek nagyon hálásak és amiért elérhetö a számukra a világ legnagyobb lottóhúzásai. Mint kliens RSS-en keresztül elöfizethet ingyen az oldal hirlevél szolgáltatására, ami naprakész információkkal latja el a játékosokat úgy a nyereményekröl, mint a húzások pontos dátumáról, amik a jövöben lesznek.

A TheLotter egy csomó motivációval szolgál a kliensei számára, ami még ellenállhatatlanabbá teszi az oldalt. Ha mindezek után úgy dönt, hogy a szolgáltatások és bónuszok nem eléggé vonzóak, akkor az oldal elörukkol egy eszméletlen bonusszal. ” Vegyen egy jegyet bármelyik lottósorsolásra és a második jegyet ingyen kapja”. Akit érdekelnek ezek a bonuszok és más fontos események, amik a TheLotter oldalán történnek, megtalálják őket a TheLotter.com oldalán részletesen leírva

Technikai támogatás (technical support)
Ha kérdése van az oldallal vagy a promóciókkal kapcsolatban ezt megteheti az oldal fórumán, választ kap bármire maximum 24 órán belül, de ha ismeri az angol nyelvet hívhatja a +44 20 70237556 (UK) telefon számot.

Be és kifizetési opciók: WebMoney, MasterCard, American Express, Diners Club, NETeller, WireCard.